Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otec zúfalo písal sms a volal synovi (†18): Dostal strašnú odpoveď!

Johnathan zahynul pri autonehode Zobraziť galériu (4)
Johnathan zahynul pri autonehode (Zdroj: Facebook, myfox8.com)

LEXINGTON - Kedysi neboli mobily a rodičia nemohli každú chvíľu kontrolovať svoje deti. Museli se jednoducho spoľahnúť na to, že sú samé dostatočne zodpovedné. Dnes je to inak a vďaka modernej technológii môžu monitorovať svojich potomkov, kedy uznajú za vhodné. Osemnásťročný Johnathan ale otcovi na esemesku neodpísal. Nemohol, pretože bol mŕtvy.

Mnohí rodičia zvyknú vytušiť, keď s ich dieťaťom nie je niečo v poriadku. Johnathan Leonard zo Severnej Karolíny bol jedným zo štyroch tínedžerov, ktorí po skončení školy nasadli do Toyoty z roku 1988, aby sa doviezli domov. Tam už bohužiaľ nikdy nedorazili. Šestnásťročný vodič Jordan Deal totiž na ceste dostal šmyk, narazil do troch stromov a prevrátil sa. V čase nehody išiel vyššou rýchlosťou ako je limit.

Johnathan a pätnásťročná Kayleigh Campbellová, ktorí sedeli na zadnom sedadle, boli na mieste mŕtvi. Jej o dva roky starší brat Denzel Caige sedel vpredu a utrpel ťažké zranenia. Jordan sa zranil len ľahko a nemusel byť ani hospitalizovaný.

Johnathan a Kayleigh
Zobraziť galériu (4)
Johnathan a Kayleigh  (Zdroj: Facebook, myfox8.com)

K nehode došlo menej ako kilometer od Johnathanovho domu. Keď sa o nej dozvedel jeho otec, okamžite syna kontaktoval, aby sa presvedčil, či je v poriadku. "Kde si?," napísal mu v prvej sms správe. Chlapec neodpovedal, tak o tri minúty neskôr poslal druhú. "John, odpíš mi hneď teraz. Neďaleko pri kostole sa stala ťažká havária. Je tu aj záchranný vrtuľník. Chcem vedieť, že to nie si ty."

Otec zúfalo písal sms
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook, myfox8.com)

Otec zúfalo písal sms
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook, myfox8.com)

Stále žiadna odpoveď. Jeffrey synovi teda zavolal. Ten nedvíhal. Druhý hovor mu už zdvihol. Nie však Johnathan, ale policajt, ktorý mu oznámil tú najstrašnejšiu správu v živote. Jeho jediný syn je mŕtvy. "Prečítal som si jeho esemesky a došlo mi, že pán Leonard asi niečo tušil. Zdvihol som preto, aby som ho ušetril bolesti z nevedomosti," uviedol seržant Abernathy z diaľničnej polície.

Deal bol obvinený z dvojnásobného neúmyselného zabitia, neopatrnej a bezohľadnej jazdy a z ďalších prečinov, informoval Daily Mail. Polícii povedal, že v čase nehody, ku ktorej došlo tri dni pred Dňom vďakyvzdania, mal otvorené okno a vlasy mu viali do tváre. Pred súd sa postaví v januári. "Je to ako zlý sen, z ktorého sa nikdy neprebudíte," povedal užialený Jeffrey.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu