Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Češka (38) zažila na dovolenke snov horor: Tieto zvery ju znásilnili priamo na pláži, dvakrát!

Ashil Figaro (21) a Shakeel Gaffar (26) Zobraziť galériu (3)
Ashil Figaro (21) a Shakeel Gaffar (26) (Zdroj: lexprres.mu)

MAHEBOURG – Na luxusnú dovolenku na Mauríciu bude spomínať Češka (38) ako na horor! Dvaja domáci mladíci v podnapitom stave ju totiž znásilnili a zbili. Žena sa násilníkom pokúšala vzoprieť, ale jej snaha bola márna. Keď ju na druhý deň našla vlastná matka, nemohla uveriť vlastným očiam.

Dovolenkárka z Česka si chcela iba zaplávať na pláži. O tom, čo ju čaká, ani len nesnívala. Dvojica Achille Figaro (21) a Shakil Gaffar (26) ju napadla, znásilnila a ešte aj zbila. Obidvaja sa k činu bez okolkov priznali. Vraj si vypili a chceli si jednoducho užiť. Žene dávali sexuálne návrhy, ale tá odmietla.

Nenechali sa odradiť a skúšali to ďalej. Až im došla trpezlivosť a ženu napadli. Vytiahli ju von z vody a znásilnili, píše portál lexpress.mu. Keď sa pokúšala kričať o pomoc, brutálne ju zbili. Potom ju vytiahli do kánoe, kde ju znova znásilnili. Jeden ju mal držať a druhý zatiaľ znásilňovať.

Ashil Figaro (21)
Zobraziť galériu (3)
Ashil Figaro (21)  (Zdroj: lexprres.mu)

Keď si konečne užili dosť, okradli ju o Ipad a telefón. V slzách ju tam následne nechali ležať nahú až do chvíle, kedy ju tam našla vlastná matka. Tá zbadala odhodené plavky a zbedačenú dcéru, ktorá mala na tele modriny. Zdvihla ju na nohy a doviedla na políciu.

Spravodlivosti bolo nakoniec učinené zadosť. Obidvaja zvrhlíci o pár hodín sedeli za mrežami. Policajti ich vypátrali a vypočuli. Ich otvorená spoveď je natoľko otvorená, že šokuje. Vraj vypili tri fľaše vína a chceli si užiť večer. Najprv to skúšali s inými turistkami, ale tie sa im nepodarilo uloviť. Až narazili na svoju obeť z Česka.

Shakeel Gaffar (26)
Zobraziť galériu (3)
Shakeel Gaffar (26)  (Zdroj: lexprres.mu)

Matka bola jej zmiznutím znepokojená a zalarmovala políciu. Medzitým zorganizovala dobrovoľníkov s baterkami, ktorí sa ju rozhodli hľadať. „Ashil a já sme vypili na pláži veľa vína. Stretli sme niekoľko turistiek, ale tie nás udmietli a utiekli,“ povedal Gaffar. Otvorene priznal, o čo im išlo. „Potrebovali sme uspokojiť naše potreby,“ priznal bez okolkov s tým, že keď ich odmietla, tak ich to nezastavilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu