Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otec (50) kruto pomstil dcérino (14) znásilnenie: Muž (45) kričal od bolesti, umučil ho!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: indiatvnews.com)

DILLÍ – Indickým mestom otriasla šokujúca udalosť. Len 14-ročnú dievčinu znásilnil muž, ktorý býval v rovnakom byte v podnájme. Ostala tehotná. Keď sa to dozvedel jej otec, kruto sa pomstil. Mužovi prikladal rozžeravené kliešte na genitálie, násilník od bolesti zomrel.

Znásilnenú 14-ročnú dcéru (14) pomstil jej otec brutálnym spôsobom. Deň na to, čo sa dcéra otcovi zverila so strašným zážitkom, pozval otec 45-ročného násilníka na večeru. Nezavolal políciu, ale spravodlivosť zobral do vlastných rúk.  Ako informuje nypost.com, po večeri podnájomníka doma uväznil, priviazal ho o stoličku a postaral sa o to, aby trpel rovnako ako jeho dcéra.   
  
Päťdesiatnik doslova umučil násilníka na smrť. Zviazanému prikladal na genitálie rozžeravené kliešte. Muž ukrutnú bolesť nevydržal a po treťom priložení mučiaceho predmetu zomrel. "Raz som spálil jeho genitálie, kričal. Urobil som to znova, striasol sa. Keď som to urobil tretíkrát ... ani sa nepohol. Bol mŕtvy ... Nechcel som ho zabiť, " povedal neskôr polícii.

Otec dievčaťa po strašnom čine nechal telo tak, nezahladzoval žiadne stopy a neničil dôkazy svojej pomsty. Šiel sa dobrovoľne prihlásiť na políciu. Teraz čelí obvineniu z vraždy.

  
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu