Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Miroslava (46) takmer dobodala priateľa Jiřího (48): Na súde ho požiadala o ruku, súhlasil!

Nôž, ktorým Miroslava bodala svojho priateľa Zobraziť galériu (2)
Nôž, ktorým Miroslava bodala svojho priateľa (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

HRADEC KRÁLOVÉ – Súdnou sieňou v Hradci Králové otriasla šokujúca udalosť. Miroslava (46) obžalovaná z pokusu o vraždu kvôli tomu, že 12 krát bodla svojho priateľa Jiřího (48), ho pred senátom požiadala o ruku. Natešený muž odpovedal áno. Sudca ostal v pomykove, za tridsať rokov svojej praxe sa s ničím podobným nestretol.

"Jiříku, veľmi sa ti za to ospravedlňujem. Vezmeš si ma? " odznelo z úst obvinenej ženy po výsluchu napadnutého muža. Kvôli bodným ranám Jiří takmer prišiel o život. Na otázku odpovedal zaskočený muž pozitívne.  

Ako informuje Blesk.cz, k útoku nožom s 21 centimetrovou čepeľou sa Miroslava priznala, no dodala, že konala v strachu. Jiří údajne žiarlil na známeho, s ktorým v byte popíjali. "Bála som sa ho. Díval sa na mňa ako čert a začal ma škrtiť. Siahla som na stôl pre nôž, preťahovali sme sa o neho a pamätám si, že som ho raz bodla," cituje nezamestnanú vyučenú biochemičku a matku dospelej dcéry český denník.

Miroslava (46) takmer dobodala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Pobodaný muž vyšiel z bytu pred panelák a zavolal si pomoc. Žena sa o neho nezaujímala a začala upratovať. Na súde povedala, že to nebolo kvôli tomu, aby zahladila stopy, ale preto, lebo nechcela, policajtov pustiť do neuprataného bytu.  

Napadnutý muž, ktorý pracuje ako montážny robotník, vypovedal na súde takmer zhodne ako jeho partnerka, a dokonca sa jej zastával. Žena už skôr dostala podmienku za agresivitu v opitosti. Jiří povedal, že Miroslava ho slušne požiadala, aby opustil byt, ale on namiesto toho začal byť agresívny. "Ja sa nečudujem, že sa bránila. To ja by som si zaslúžil trest a ona by mala byť prepustená," uzavrel Jiří.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu