Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chceli ho iba skontrolovať: Muž zastrelil dvoch policajtov a utiekol

Policajti prehľadávajú auto pri pátraní po podozrivom
Policajti prehľadávajú auto pri pátraní po podozrivom (Zdroj: SITA)

SACRAMENTO - Polícia v americkom štáte Kalifornia zadržala muža, ktorý je podozrivý, že v obchodnej štvrti Sacramenta smrteľne zranil dvoch zástupcov šerifa a zranil ďalšie dve osoby. Pátranie po páchateľovi trvalo takmer šesť hodín a konalo sa na území dvoch okresov štátu Kalifornia. Polícia obyvateľom oblasti odporučila nevychádzať a do pátrania po páchateľovi nasadila aj policajné psy, vrtuľníky a obrnené vozidlá.

Spolu s podozrivým - 34-ročným Marcelom Marquezom - polícia v dome v Auburne zatkla aj ženu, ktorá sa tam nachádzala s ním. Oboch ich previezli na výsluch na policajnú stanicu okresu Placer. V čase zadržania mala žena v kabelke zbraň.

Prvého zástupcu šerifa Marquez smrteľne zranil, keď policajt na parkovisku pri moteli prišiel preveriť jeho auto, ktoré zrejme považoval za podozrivé. Marquez ho strelil do čela. Podozrivý potom postrelil muža, ktorý mu odmietol vydať svoje vozidlo, aby ním po čine mohol ujsť. Na úteku Marquez zranil ďalších dvoch zástupcov šerifa - jeden z nich zraneniam podľahol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu