Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otrasný nález v izbe hotela v Pardubiciach: Personál objavil mŕtvu matku (†66) so synom (†42)!

Z hotela vynášajú bezvládne telá
Z hotela vynášajú bezvládne telá (Zdroj: Foto: tn.nova.cz)

PARDUBICE – Českí kriminalisti riešia záhadný prípad. Po tom, čo personál hotela Arnošt v Pardubiciach nevidel dlhšie vychádza muža so ženou z izby, vošli dnu. Čakal ich šok. Na posteli našli zamestnanci bezvládne telá matky a syna.

Dvoch ľudí v bezvedomí našli v hotelovej izbe v utorok poobede. Privolaný lekár už mohol konštatovať len smrť. Ako zomreli určí až nariadená pitva. Podľa informácií Tv Nova by však nemalo ísť o násilnú smrť. Pár tam takto ležal približne dva dni.

"V tejto chvíli nie je jasné, akým spôsobom došlo k úmrtiu, bola nariadená súdna pitva," povedala televízii Eva Maturová, hovorkyňa pardubickej polície.

Špekuluje sa, že muž a žena sa mohli otráviť nejakým jedom, prípadne sa predávkovať liekmi či drogami. Do úvahy pripadá i spáchanie spoločnej samovraždy.

Mŕtvymi sú 42-ročný muž a jeho 66-ročná matka. Bližšie podrobnosti k prípadu zatiaľ nie sú známe, mlčia aj zamestnanci hotela. Česká polícia na prípade pracuje. Výsledky pitvy by mali odhaliť najpravdepodobnejšiu príčinu smrti. Známe by mali byť v priebehu najbližších dní. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu