Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveríte, čo spravil Sibírčan, aby zničil dôkaz: Zjedol úplatok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MOSKVA - Súd pri sibírskom jazere Bajkal odsúdil na pokutu 25-tisíc rubľov nemenovaného miestneho obyvateľa za to, že sa pokúšal podplatiť policajta trojtisícovým úplatkom - a po odmietnutie bankovky dôkaz zjedol.

Nemenovaný Sibírčan, podľa serveru newsru.com len mierne opitý, sa pokúšal podplatiť policajta, aby prižmúril oči a nevyviedol ho z vlaku. Policajt ponuku odmietol a úplatkára predviedol na strážnicu, kde podozrivý náhle všetky tri bankovky zjedol. Strážcovia zákona ho dopravili do nemocnice, kde nasledovalo vypumpovanie žalúdka. Sibírčanovi za podplácanie hrozili až dva roky za mrežami. 
 
 
Nejde o prvý prípad, kedy konzumácia úplatku skončila pred súdom a v médiách. Už pred štyrmi rokmi dostal podmienečný trest dopravný policajt z Uralu Alexej Nikolajev. O úplatok si priamo povedal a vodič radšej zaplatil, zakrátko ale policajná inšpekcia podplateného strážnika zatkla. Už v policajnom aute skúsil takisto bankovky rýchlo zožrať. 
 
Rusi podľa serveru nejedia len úplatky. Tento rok v lete sa tridsiatnik zo sibírskeho Kemerova, podozrivý z vraždy, pokúsil zožrať stránku po stránke celý vyšetrovací spis, s ktorým sa mal vo väzbe zoznámiť. Cela však bola pod dohľadom kamier, a tak je muž stíhaný nielen za vraždu, ale aj za pokus zmariť vyšetrovanie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu