Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zlínčanka (26) mala svoj deň: Urobila striptíz, pohrýzla čašníka a skončila na záchytke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ZLÍN – Úsmevný prípad museli riešiť v jednej pizzerii v Zlíne. Rozšafná 26-ročná žena sa v opilosti odviazal natoľko, že sa postarala o poriadne divadlo. Vyliezla na stôl a nič netušiacich hostí prekvapila pikantným striptízom. Na barovom stole akt nezvládla, spadla na zem a pri preťahovaní sa s čašníkom ho v afekte pohrýzla. Muž skončil v nemocnici.

Vo štvrtok večer sa žena vybrala do reštaurácie. Už pri vchode svojim hlasným prejavom vzbudzovala pozornosť. Očividne bola pod vplyvom alkoholu. "Po chvíli vyskočila na bar, snažila sa vyzliecť si oblečenie a poskytnúť tak publiku nevšedný zážitok. Neudržala však rovnováhu a z baru spadla," povedala pre idnes.cz zlínska policajná hovorkyňa Monika Kozumplíková.

Aby žena nerušila ostatných hostí, čašník ju požiadal, nech podnik opustí a vyviedol ju von. Veľmi úspešný nebol. Žena sa po chvíli vrátila opäť. Vykrikovala, používala nemiestne vulgarizmy a premávala sa po barovom pulte. Barman sa ju opäť pokúsil dostať von. Agresívna žena však čašníka surovo pohrýzla. Zraneného muža museli ošetrili v zlínskej nemocnici.     

Na miesto dorazili privolaní policajti. U ženy zistili v dychu 2,4 promile alkoholu. Zobrali ju so sebou na stanicu. "U ženy sa striedali agresívne nálady so splínom. Striedavo plakala, smiala sa, napádala policajtov verbálne aj fyzicky. Odmietala sa podrobiť kontrole, nepočúvala policajné výzvy, neustále sa snažila z miestnosti odísť alebo sa aspoň vyzliecť,“ doplnila policajná hovorkyňa. 

Mužom zákona sa opitú ženu nedarilo skrotiť. Nič iné im neostávalo, len ju previesť do protialkoholickej záchytnej stanice a na výsluch ju predvolali až po vytriezvení.  

Podľa polície sa nezvládnuteľná mladá žena dopustila priestupkov proti verejnému poriadku a občianskemu spolunažívaniu. V správnom konaní jej hrozí pokuta až dvadsaťtisíc českých korún (727 eur).  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu