Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Otec potrestal dcéru za to, že nebola dobrá v škole: Na verejných toaletách našli jej ruku!

Pomätený otec vymyslel pre dcéru tej najkrutejší trest
Pomätený otec vymyslel pre dcéru tej najkrutejší trest (Zdroj: mirror.co.uk)

WENZHOU - Neopísateľnú hrôzu zažali pracovníci verejných toaliet vo východnej čínskej provincii Če-ťiang, keď v záchodovej mise našli detskú ruku. Patrila 12-ročnej školáčke, ktorej otec sa nevedel zmieriť s tým, že robí rodine hanbu v škole.

Nepríčetný Zhang Li (46) sa pri výsluchu priznal k vražde svojej dcéry (12) a ako motív uviedol to, že nebola vzorým dieťaťom a kazila povesť rodiny, pretože nebola dobrá v škole. Svoju dcéru teda uškrtil, jej telo rozkúskoval a časti sa pokúsil spláchnuť na verejných toaletách oproti ich domu. To sa mu však úplne nepodarilo, pretože o tri dni personál verejných toaliet našiel počas čistenia ľudskú ruku a zalarmoval políciu.

„Ani sa neobťažoval dievča hľadať a vyzeralo to, že je dokonca rád, že je preč,“ povedali o otcovi zhrození susedia. Pod tlakom manželky však zmiznutie dcéry napokon ohlásil na polícii. „Jeho správanie pôsobila podozrivo. Vyzeral skôr nahnevaný ako rozrušený,“ povedal na margo výsluchu hovorca polície. O prípade informoval britský denník The Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu