Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mladík na bicykli chcel prekvapiť krásnu priateľku: Volali spolu, prerušilo ich a prišla smrť!

Dvojica bola spolu veľmi šťastná Zobraziť galériu (3)
Dvojica bola spolu veľmi šťastná (Zdroj: facebook, adorno family)

FARMINGTON - Kevin Adorno z Connecticutu sa podujal na veľkolepé gesto. Chystal sa požiadať svoju priateľku o ruku a to tak, že sa k nej doslova prebicykluje. Vydal sa na 1500 km dlhú cestu, na ktorej konci sa malo udiať niečo nádherné. Bohužiaľ sa všetko skončilo neuveriteľnou tragédiou.

Dvadsaťosemročný Američan bol na výlete na bicykli, ktorý plánoval zakončiť tým, že navrhne svojej láske, aby spolu strávili zvyšok života. Osud to ale zariadil inak.

Kevin sa mal s Elysou, s ktorou chodil tri roky, stretnúť minulý štvrtok na Floride. V pondelok večer sa v meste Vero Beach zastavil v reštaurácii McDonald's, aby niečo zjedol. Keď vyšiel von, zavolal priateľke, aby jej povedal, že už čoskoro sa uvidia.

Mladík na bicykli chcel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, adorno family)

Zrazu sa však hovor prerušil. Z ničoho nič ho totiž napadol bezdomovec. René Herrera Cruz si vraj myslel, že Adorno telefonoval so zabijakmi, ktorých najal, aby ho zabili. Na mladíka vytiahol nôž a dobodal ho na smrť. Stalo sa tak 220 kilometrov pred cieľom.

Mladík na bicykli chcel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, adorno family)

Pre celú rodinu je to strašná tragédia. "Hovorieval, že Elysa bola tá najlepšia vec, aká sa mu kedy prihodila. Boli naozajstné spriaznené duše," povedala Kevinova sestra Tanya pre televíziu WSFB. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu