Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Do krásky (†20) vpálil mercedes: Neuveriteľný dôvod, prečo nepotrestali vinníka!

Nebohá Chloe Zobraziť galériu (2)
Nebohá Chloe (Zdroj: Foto: Facebook)

BIRMINGHAME - Rodina 20-ročnej Chloe Adkinsovej sa stále spamätáva z jej smrti. Zomrela ešte v januári pri dopravnej nehode, keď do nej vo vysokej rýchlosti vrazil vodič so svojím mercedesom. Ostal však nepotrestaný. Oslobodili ho, pretože v čase, keď sa tragédia stala, dostal epileptický záchvat.

Ian King (56), ktorý spôsobil smrť mladej študentky vysokej školy, sa pred súd nepostavil. I keď zapríčinil smrť nevinnej dievčiny, trest nedostal. Vyšetrovatelia totiž potvrdili, že kontrolu nad svojím autom stratil kvôli epileptickému záchvatu.

Chloe Adkinsová, študentka na Aston University v Birminghame, zomrela po tom, čo ju v plnej rýchlosti zasiahol strieborný mercedes, keď kráčala po ulici v Birminghame ešte koncom januára minulého roka.

Vodiča zatkli za spôsobenie smrti neopatrnou jazdu. "Pán King nemal na nehodu žiadnu spomienku. Po nehode bol v aute v bezvedomí," povedal dozorujúci prokurátor Paul Spratt. Muža podrobili v nemocnici testom a lekári potvrdili, že dostal epileptický záchvat. To mal byť dôvod, prečo stratil kontrolu nad vozidlom. "Neexistuje žiadny dôkaz proti nemu, takže je nevinný," dodal prokurátor.  

King bol ťažký pijan, alkohol môže byť faktorom, ktorý spôsobuje záchvat. Počas havárie mu však alkohol v krvi nezistili. Vodičovi je ľúto, čo sa stalo, rodine nebohej dievčiny vyslovil úprimnú sústrasť.

Do krásky (†20) vpálil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

"Chloe bola registrovaná ako darkyňa orgánov, môžeme len dúfať, že jej odchod je prínosom pre ostatných. Je to to, čo by si priala," vyslovila rodina nebohej dievčiny a dodala: "Bola prekrásnym človekom, ako vo vnútri aj navonok."

  

  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu