Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragická dovolenka estónskej modelky (†30): Mŕtve telo našli na pláži, zadržali milenca!

Regina Soosalu Zobraziť galériu (5)
Regina Soosalu (Zdroj: Foto: Facebook)

KUALA LUMPUR – Ázijskou krajinou otriasa prípad vraždy mladej modelky z Estónska. Regina Soosalu (†30) sa vybrala dovolenkovať na malajzijský ostrov Pulau Rawa. Pri pobreží neďaleko hotela ju našli mŕtvu. Najprv sa špekulovalo, že zomrela, policajti však zistili, že bola brutálne zavraždená. Zadržali sedem podozrivých, medzi ktorými je aj modelkin priateľ.

Mŕtve telo estónskej modelky našli za záhadných okolností na pobreží Pulau Rawa. Najprv sa policajti domnievali, že sa utopila alebo zomrela prirodzenou smrťou. Neskôr však odhalili na jej tele stopy po násilí. Potvrdili, že mladá žena bola brutálne zavraždená.  

Tragická dovolenka estónskej modelky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Polícia v súvislosti s prípadom zadržala siedmich podozrivých vo veku 25 až 35 rokov.  Do dnešného dňa vydala už dve osoby. "Ďalší piati sú stále zadržiavaní kvôli potrebám vyšetrovania," uviedol prokurátor.  V oficiálnom vyhlásení sa však neuvádza, či modelkin priateľ Tunku Alang Reza Ibrahim bol jedným z dvoch prepustených.

Tragická dovolenka estónskej modelky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Telo nebohej je ešte stále v Malajzii, rodina požaduje jeho návrat domov. Estónsky honorárny konzul Datuk Harbans Singh povedal, že smútiacej rodine odporučil, aby prišli do Malajzie a telo nechali spopolniť. Znížia sa tak náklady na prepravu. Uviedol, že istá letecká spoločnosť požadovala za transport tela neuveriteľných 47 tisíc dolárov. "Tiež som odporučil rodine, že by bolo lepšie, aby sem prišli a priamo hovorili s políciou o vyšetrovaní," povedal. Policajti požadujú ponechať v ich krajine telo do konca budúceho týždňa.

Tragická dovolenka estónskej modelky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Priatelia zavraždenej modelky zriadili na sociálnej sieti skupinu, prostredníctvom ktorej sa usilujú získať peniaze na to, aby sa telo vrátilo späť do rodnej krajiny.  Vyzbierané peniaze chcú použiť aj na pamätník v Kuala Lumpur.

"Regina moja láska zomrel 1. júla, v pôstnom mesiaci ramadánu. Je moja láska, moja najlepšia priateľka a bude naďalej mojou inšpiráciou pre zvyšok môjho života,“ povedal nešťastný Reginin priateľ. Ako informujú malajzijské médiá, modelka bola so svojím partnerom údajne zapletená s drogami. Dokonca mali čeliť obvineniu.    

"Bola to hviezda na móle a jej smrť je stratou pre modelingový priemysel," dodal jeden z kamarátov.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu