Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ostrov Kréta v strachu: Zverejnili VIDEO nebezpečného krokodíla, ohrozuje domácich aj turistov!

ATÉNY - Na Kréte pátrajú po krokodílovi, ktorý údajne žije v priehrade južne od mesta Rethymno, ležiacom na severnom pobreží ostrova. Má mať približne 1,5 až dva metre, informovala dnes s odvolaním sa na grécke médiá agentúra DPA.

 Predpokladá sa, že niekto choval krokodíla ako domáce zviera. Keď však plaz vyrástol, majiteľ ho mohol vypustiť do voľnej prírody. Obyvateľov vyzvali, aby k priehrade nechodili a v žiadnom prípade tam neplávali.    Viacero gréckych médií na svojich webových stránkach zverejnilo video s krokodílom, ktoré mali minulý štvrtok nahrať návštevníci priehrady. Miestny hasičský zbor informácie potvrdil. Podľa jeho členov vyzerajú byť zábery hodnoverné. Úrady však dosiaľ oficiálne nepotvrdili ani nepopreli, že tam žije krokodíl.

krokodíl

Na Kréte sa medzičasom šíria divoké fámy. V priehrade vraj žije aj druhý krokodíl a objavili sa aj špekulácie, že by sa mohli rozmnožiť. Pastieri z regiónu povedali, že im zmizli viaceré ovce. Ďalší obyvatelia tvrdia, že kačice z okolia priehrady sú "všetky fuč", dodáva DPA.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu