Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tehotná žena (31) spadla rovno pred vlak: Toto nemohla prežiť, stal sa však zázrak!

Yue Yan Mai mala obrovské šťastie. Zobraziť galériu (3)
Yue Yan Mai mala obrovské šťastie. (Zdroj: news.com.au)

PEKING - Stáť na peróne je vždy nebezpečné. Svoje o tom vie aj 31-ročná Číňanka Yue Yan Mai, ktorej sa podarilo prežiť hrozivo vyzerajúcu nehodu. Keď čakala v podzemnom metre v Pekingu na vlak, naklonila sa nad trať a keďže je Yue tehotná, prevážilo ju a spadla na koľaje. Jej duchaprítomnosť spolu s promptnou reakciou strojvodcu zabránili veľkému nešťastiu.

Yue si myslel, že už počuje vlak, tak sa vyklonila, či ho nezbadá. „Som už na nohách trochu neistá a tehotenstvo ma niekedy robí nemotornou,“ vysvetľovala svoj pád a dodala: „Bola to kombinácia únavy a väčšej váhy, na ktorú nie som zvyknutá.“

Yue Yan Mai mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: news.com.au)

Keď Yue spadla, ostatní pasažieri sa nezmohli na reakciu. „Zrazu som sa ocitla ležiac pre vlakom. Povedať, že to bolo desivé je slabé slovo,“ opisuje Yue svoje pocity. Našťastie, vodič vlaku využil pohotovostnú brzdu a Yue si kvokla doprostred do medzery medzi koľajami. Vlak zastavil tesne nad ňou, vôbec ju preto nezranil.

Yue Yan Mai mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: news.com.au)

Ľudia na peróne pomohli vystrašenej Yue vyliezť naspäť a následne ju sanitka odviezla do nemocnice. Po vyšetrení lekári skonštatovali, že ona aj dieťa sú v absolútnom poriadku a Yue sa mohla vrátiť domov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu