Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO desivej scény z McDonaldu: Muž s nožom v chrbte vyvolal paniku!

Obeť trestného činu
Obeť trestného činu (Zdroj: Foto: youtube)

QUEENS - Scénu ako z hororu zažili obyvatelia newyorskej štvrti. Do reštaurácie s rýchlym občerstvením sa z posledných síl dotackal muž, ktorý mal v chrbte zabodnutý kuchynský nôž. Ťažko zranený vydesil všetkých prítomných. Nešlo však o nechutný vtip, muž sa stal naozaj obeťou násilného trestného činu.

Desivá scéna sa odohrala v utorok ráno. Do reštaurácie McDonald´s vošiel 50-ročný muž, ktorý ledva stál na nohách.

"Počul som všetkých kričať a panoval tam veľký rozruch," povedal očitý svedok pre CBS New York. Muž mal oblečené biele tričko, ktoré bolo už špinavé od krvi, čo spôsobil nôž zabodnutý v jeho chrbte. Nešťastnému chlapovi pomohli návštevníci, zavolali záchranku a políciu. Previezli ho do nemocnice.

Brutálnym incidentom sa už policajti zaoberajú. Podľa medializovaných informácií sa zranený muž dostal do konfliktu s dvoma cudzími chlapmi. Po hádke ho jeden z nich surovo bodol do chrbta. Stalo sa to len pár metrov od reštaurácie s rýchlym občerstvenín. Polícia po mužoch pátra.

"Telefonoval s niekým z rodiny, alebo s niekým blízkym. Povedal mu, že to môže byť poslednýkrát, čo spolu hovoria," povedal jeden zo svedkov nešťastnej udalosti. Zranený muž už nedúfal, že sa zachráni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu