Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalšia tragédia kvôli MS v Brazílii: Študent vyskočil z okna!

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: zimbio.com)

PEKING - Prehnaná túžba po zisku z vyhraného zápasu dohnala mladíka k samovražde. Kvôli prehraným peniazom, ktoré stavil na futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii, čínsky študent vyskočil zo siedmeho poschodia školskej budovy. Urobil tak po tom, čo prišiel o požičaný obnos peňazí vo výške v prepočte takmer 2500 eur.

"Počul som ho prosiť do telefónu: Dajte mi ešte dva dni a vaše peniaze vrátim," opísal polícii jeho spolužiak. "Hovoril tak desať minút, potom vstal a zrazu ...," citujú čínske médiá svedka. Mladík menom Lin z provincie Kuang-tung bol prevezený do nemocnice, ale lekári mu už nedokázali pomôcť.

Stávkové kancelárie v Číne registrujú neobvyklé vysoké sumy stávok na zápasy futbalových majstovstiev sveta. Už pred začiatkom turnaja ľudia prestávkovali viac ako dvojnásobok peňazí oproti predchádzajúcemu šampionátu v roku 2010, ktorý bol v Juhoafrickej republike.

V súvislosti s futbalovým majstrovstvami v Číne zomreli aj traja ďalší ľudia. Kvôli nočnému sledovaniu zápasov z Brazílie fanúšikovia buď dostali infarkt, skolabovali vyčerpaním alebo nedostatkom spánku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu