Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Toto VIDEO šokuje každého rodiča: Fajčiace batoľa ako atrakcia pri pouličnom stánku!

(Zdroj: YouTube)

PEKING – Poprask na čínskom internete aj v miestnych médiách vyvolalo video, na ktorom dvoj až trojročné batoľa na ulici za pobaveného smiechu prizerajúcich sa dospelých fajčí cigaretu.

Ľuďom prechádzajúcim okolo a prechádzajúcim na kolesách chlapec s cigaretou zjavne pripadal smiešny, a nikto sa mu vo fajčení nepokúsil zabrániť, napísal internetový server news.com.au. V jednej chvíli dieťa na zázname karhá žena - zrejme jeho matka. Ale ani ona sa nepokúsi mu cigaretu zabaviť.

Čína vlani zakázala fajčenie na verejných miestach, v školách či v nemocniciach, ale tento zákaz sa príliš nedodržiava. Predpokladá sa, že v Číne fajčí asi 300 miliónov ľudí; z dospelých mužov je pravidelných fajčiarov asi 53 percent.

Videoklip s fajčiacim batoľaťom vyvolal na čínskom internete prevažne kritické reakcie, ktoré napríklad pripomínali, že dieťa len napodobňuje dospelých, ktorí by nemali fajčiť pred deťmi. Niektorí používatelia označili nahrávku za "zvrátenú" a iní mienia, že ide o cynický ťah rodičov, ako prilákať zákazníkov k svojmu pouličnému stánku: "Prečo by mu v tom bránili, keď sa takto u ich stolíka všetci zastavia?"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu