Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrôzostrašný záťah: Kukláči hodili granát do detskej postieľky, ťažko zranil chlapčeka!

Boua granát ťažko zranil Zobraziť galériu (3)
Boua granát ťažko zranil (Zdroj: nationalpost.com)

ATLANTA - Jednotky rýchleho nasadenia majú občanov chrániť, nie im ubližovať. Presne to sa však stalo pred pár dňami v americkom štáte Georgia. Členovia policajného oddielu totiž hodili omračujúci granát do detskej postieľky, v ktorej v tom čase ležalo batoľa. Utrpelo vážne zranenia.

Alecia Phonesavanhová z Wisconsinu začiatkom týždňa navštívila svoju švagrinú, ktorá žije v Atlante. V stredu okolo tretej hodiny ráno sa všetci zobudili na to, že do ich domu vpadla zásahová jednotka S.W.A.T. V dome hľadala drogy.

Jeden z jej členov hodil dovnútra omračujúci granát, a to tak nešťastne, že dopadol priamo do postieľky, v ktorej spal devätnásťmesačný chlapček.

Hrôzostrašný záťah: Kukláči hodili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nationalpost.com)

Vybuchol mu tesne pri tvári. Bou utrpel ťažké popáleniny a bol ihneď prevezený do nemocnice, kde ho lekári uviedli do umelého spánku. "Granát pristál v jeho ohrádke a tesne vedľa neho na vankúši vybuchol. Môj synček si nezaslúžil nič z toho," povedala rozrušená Alecia televízii WSB TV.

Hrôzostrašný záťah: Kukláči hodili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nationalpost.com)

Políciu celý incident mrzí. Tvrdí, že netušila, že v dome sa nachádzali aj deti. Keby to vedela, postupovala by vraj inak. Podozrivú osobu dolapila neskôr v inom dome. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu