Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálne dobité dievča (14) plakalo do kamery: Násilníci ju kopali na zemi rovno do tváre!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

WILHELMSHAVEN – Dych vyrážajúca brutalita mladých tínedžerov. Inak sa nedá pomenovať udalosť, ktorá sa stala v Nemecku 14-ročnej dievčine. O pár rokov starší chlapec a dievča ju okradli a brutálne dobili. Na videu je vidieť ako ju násilníci dokopú a päsťami doudierajú rovno do tváre.

Celú nechutnosť si počas týchto násilníckych orgií mladíci točili. Video sa dostalo na Facebook, kde ho zdieľali desaťtisíce ľudí. 14-ročné dievča okradli a dobili 18-ročný chlapec a jeho 17-ročná priateľka.

Obeť sedí na schodoch a okolo nej obiehajú ako supy dvaja násilníci. Na začiatku staršie dievča uštedrí chudere kopanec rovno do tváre. Celú situáciu monitoruje niekoľko ďalších tínedžerov, ktorí sa len prizerajú.

Päsťou rovno do tváre
Zobraziť galériu (2)
Päsťou rovno do tváre  (Zdroj: YouTube)

Šok príde následne, keď sa k nej priblížia obidvaja a doslova postúpajú jej po hlave, ktorú má položenú na betónových schodoch. Potom ju ešte zblízka natočia ako dostane poriadnu ranu päsťou do tváre od mladého výrostka. Vyhrážali sa jej, že keď spomenie do kamery ich meno, tak ju zabijú.

Brutálne zbité dievča v Nemecku

Dievčinu previezli do nemocnice, kde pobudla tri dni. Bola z toho v šoku a otrasená. Násilníci si odniesli jej mobilný telefón, ale dlho sa netešili. Vďaka zdieľaniu ich spoznali a 40-členná partia sa vybrala za hulvátmi spraviť nápravu.

Celú vec musela riešiť až polícia, lebo by došlo k najhoršiemu. Výtržníkov obvinili, maximálny trest môžu dostať 10 rokov. Trestného činu sa dopustili aj tí, ktorí nečinne prihliadali a nič neurobili.

Na miesto činu teraz prinášajú rôzni ľudia plyšáky a kvetiny ako znak podpory mladej dievčiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu