Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

VIDEO Putin si zahral s legendami ruského hokeja: Prezident zažiaril šiestimi gólmi!

Putin si zahral hokej s bývalými hviezdami Zobraziť galériu (7)
Putin si zahral hokej s bývalými hviezdami (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin, známy svojimi športovými aktivitami, sa v piatok večer chopil hokejky a postavil sa na ľad po boku legiend ruského hokeja. Zápas v rámci exhibičnej Nočnej hokejovej ligy vyhral jeho tím 21:4. Šéf Kremľa strelil šesť gólov a na päť ďalších prihral.

Podľa ruskej agentúry RIA nastúpil v Putinovom tíme napríklad minister obrany Sergej Šojgu, niekoľko významných biznismenov, moskovský gubernátor či šéf Kontinentálnej hokejovej ligy. Hokejový um tímu priniesli niekdajšie hviezdy ruskej reprezentácie, medzi ktorými bol napríklad útočník Pavel Bure. Zápas sa odohral na štadióne v Soči, ktorý tento rok hostil olympijský hokejový turnaj.

Putin sa s obľubou ukazuje pri rôznych športových a fyzických aktivitách. Pred časom obleteli svet fotografie do polovice tela vyzlečeného ruského prezidenta, ktorý v chladnej sibírskej rieke chytal ryby. Inokedy v podobne sporom úbore jazdil na koni. Vyskúšal si tiež napríklad džudo, potápanie alebo riadenie formule.
    
Ani piatkový hokejový zápas nebol jeho prvým. Na rovnakom štadióne odohral Putin v januári zápas, ktorý bol testom pripravenosti ľadu pred olympiádou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu