Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Francúzsky prezident má hlavu v smútku: Táto kráska mu dala košom!

Julie Gayet Zobraziť galériu (2)
Julie Gayet (Zdroj: FB)

PARÍŽ - Francúzska herečka Julie Gayetová údajne ukončila svoj ​​vzťah s prezidentom François Hollandom. Informoval o tom francúzsky časopis Gala. Vzťah hlavy štátu s herečkou vyšiel najavo tento rok v januári. Odhalenie viedlo k rozchodu Hollanda s jeho dlhoročnou oficiálnou partnerkou Valériou Trierweilerovou.

Štyridsaťjedenročná francúzska hviezda sa od prepuknutia škandálu objavuje na verejnosti len zriedka, nechala sa zastupovať aj na procese s bulvárnym časopisom Closer. Gayetová od neho požadovala odškodné za zverejnenie snímok, ktoré odhalili jej vzťah s prezidentom. Herečka sa zúčastnila iba nedávneho odovzdávania francúzskych filmových cien, César. Bola nominovaná v kategórii herecký výkon vo vedľajšej úlohe, ale nevyhrala.

Ako sa vzťah Gayetové a Hollanda ďalej vyvíja, nebolo verejnosti známe. Podľa časopisu Gala sa ale herečka teraz rozhodla pre rozchod. Vraj už nemohla ďalej znášať "zásahy do jej súkromného života a mediálny tlak", ktorý bol kvôli jej vzťahu vyvíjaný na jej dvoch dospievajúcich synov.

"Zo slobodnej ženy a rešpektovanej šéfky troch produkčných spoločností sa stala žena so statusom markízy de Montespan (obľúbená milenka Ľudovíta XIV.), ktorej nahé fotografie ľudia dychtivo hľadajú na Google ," napísal časopis. Citoval tiež jej priateľa, režiséra Bernarda Murata, podľa ktorého herečka "nikdy nesnívala o tom, že bude prvou dámou".

Správa o rozchode sa objavila len niekoľko dní po tom, čo nová kniha novinárky Elise Karlinové tvrdí, že vzťah Hollanda s Trierweilerová ešte nie je úplne na konci, uviedol britský denník The Daily Telegraph. Prezidentova bývalá partnerka vraj "prehrala bitku, ale nie vojnu" . Údajne sa napríklad minulý mesiac stretli v ich obľúbenej parížskej reštaurácii a Hollande jej priniesol kvety. Ako tiež potvrdil Frédéric Gerschel z denníka Le Parisien, ktorý má k Trierweilerová blízko, pár je spolu v pravidelnom telefonicko kontakte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu