Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kuriózny futbalový zápas v Grécku: Lietali facky, kopance a ančovičky!

(Zdroj: SITA)

SOLÚN - Niekoľko kilogramov ančovičiek vysypal fanúšik futbalistov PAOK Solún na súperovu lavičku počas zápasu Gréckeho pohára. Aj keď mu odvážny plán vyšiel, skončil nakoniec v rukách polície.

V rámci stredajšieho divokého semifinále s Olympiakosom Pireus  ktoré poznačil rad násilnosti na ihrisku aj v hľadisku, bolo zatknutých celkom sedem ľudí.

Fanúšikom Olympiakosu prezývajú práve "ančovičky" a ešte pred začiatkom zápasu tie naozajstné našli hráči na lavičke. Podľa agentúry AP išlo o niekoľko kíl rybičiek, ktoré výtržník prekvapivo dokázal na štadión prepašovať v debne.

Nielen tento incident zdržal priebeh zápasu, oneskorenie nabralo viac ako hodinu. Ďalší priaznivci PAOK sa pobili s políciou ešte pred výkopom a niekoľko hráčov si zase nevraživosť vybavilo priamo na ihrisku. Rozhodca rozdal tri červené karty.

"Bola to hanba gréckeho futbalu, " vyhlásil minister športu Yiannis Andrianos. Upozornil aj na to, že do bitky sa zapojili samotní hráči, hoci niektorí z nich sú členmi národného tímu a onedlho budú reprezentovať na majstrovstvách sveta v Brazílii.

PAOK Solún zápase vyhral 1:0 a vo finále domáceho pohára sa stretne 26. apríla s Panathinaikosom Atény.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu