Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Podnikateľ sa veselo premával po ulici: Pozrite sa, v čom sedel!

Podnikateľ sa premával v obrnenom vozidle
Podnikateľ sa premával v obrnenom vozidle (Zdroj: Foto: youtube)

NOVI SAD - Podnikateľ z Noveho Sadu asi nevie, čo od rozkoše. Majetní sa premávajú v luxusných autách, no Dragan Amidžić zvolil vskutku netradičný spôsob dopravy. Po uliciach mesta sa totiž predvádzal v ťažkom obrnenom vozidle. Polícia ho obvinila z priestupku, počas svojej bezhlavej jazdy neregistrovaným obrneným vozidlom poškodil príjazdovú cestu a ochrannú bariéru. Svedkom sa nebojácneho šoféra podarilo zachytiť na VIDEU.

Podľa policajných záznamov Dragan Amidžić v sobotu o pol desiatej večer šoféroval obrnené vozidlo, v ktorom boli aj ďalší traja dedinčania z mesta Sremska Kamenica.

Srbská polícia zatkla všetkých štyroch a voči Amidžićovi vzniesla obvinenie z priestupku. Bezhlavú jazdu podnikateľa na obrnenom vozidle sledovalo približne 50 svedkov, väčšinou to boli mladí muži, ktorí sa zhromažďujú na mieste zvanom Mišeluk, na ktorom sa stretávajú motorkári. Očití svedkovia povedali, že neznáme vojenské obrnené vozidlo prišlo zo smeru od Petrovaradin. Na mieste potom urobilo niekoľko predvádzacích kôl. Vodič sa s kolosom zrejme nevedel zamerať, pretože počas svojej jazdy zrámoval okolité obrubníky a stromy.

Po stanovení celkovej materiálnej škody sa prokuratúra vyjadrí, či z udalosti vyvodí trestnú zodpovednosť, ako aj druh trestnej činnosti.

Hovorca ministerstva obrany John Krivokapič povedal, že ťahací pásový traktor olivovošedej farby, ktorý sa v sobotu večer premával po Mišeluku, kedysi patril armáde, no už dlhú dobu je v súkromnom vlastníctve.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu