Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto vedia so zločincami zatočiť iba ženy na Balkáne: Ozbrojený zlodej nemal šancu!

Predavačka zareagovala naozaj pohotovo
Predavačka zareagovala naozaj pohotovo (Zdroj: yotube)

SARAJEVO - Zlodeji, traste sa! Malé predajne v Sarajeve už roky bojujú s lupičmi, ktorí do ich prevádzok chodia ako na klavír. Po zverejnení šokujúcich záberov bezpečnostných kamier jedného z nich však pravdepodobne dobrovoľne zmenia lokál. Tie zachytávajú odvážny výstup sarajevskej predavačky, ktorej sa zlodej tak zľakol, že sa vykašľal na lup a radšej vzal nohy na plecia.

Vykrádanie obchodov sa v Sarajeve stalo každodennou rutinou. Ich zabezpečenie je na mizernej úrovni a lupičov doslova priťahujú. Po poslednom nevydarenom prepade, ktorý zachytili priemyselné kamery, to však minimálne v jednom prípade bude minulosťou.

Obchod s potravinami na Kolodvorskej ulici sa stal terčom prepadu v polovici decembra minulého roka a minulú stredu sa tam zlodej vrátil opäť. S nožom v ruke pristúpil k pultu a od predavačky žiadal peniaze. To, čo nasledovalo potom, však určite nečakal. "Žiadal peniaze a vyhrážal sa nožom. Predavačka vzala mop, čo mala po ruke a vyhnala ho z predajne," opísal dramatickú scénku majiteľ predajne Batho Ličina.

Lupič maskovaný kapucňou sa spočiatku snažil brániť a zaháňal sa nožom. Odvážna predavačka však v šťuchaní metlou nepovolila a kriminálnika spred pultu postupne vytláčala. Keď si uvedomil, že to nemá zmysel, vzal nohy na plecia a ušiel bez lupu.

Celý priebeh ako vystrihnutý z akčnej komédie zachytili bezpečnostné kamery a zábery sa okamžite začali šíriť internetom. Na jednej strane slúžia ako dobrá výstraha potenciálnym lupičom, na druhej odhliadnuc od nebezpečenstva, ktoré predavačke hrozilo, isto vyčaria úsmev na tvári aj vám.

Predavačka metlou vyhnala zlodeja

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu