Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horor na palube Ryanairu: Totálna bezradnosť zmenila cestujúcich v besniace zvery!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Pasažierom leteckej spoločnosti Ryanair došla pred pár dňami trpezlivosť. Ich let sa nečakane predĺžil a nakoniec museli prespať v úplne inom meste. To ich tak rozzúrilo, že sa vzbúrili, posádku úplne ignorovali a dokonca ukradli produkty, ktoré sa predávajú na palube lietadla.

Všetko sa to začalo minulú sobotu. Počas letu z marockého Rabatu do Paríža sa jednému cestujúcemu urobilo zle, v dôsledku čoho pilot presmeroval let a núdzovo pristál v Madride, aby mohla byť mužovi poskytnutá lekárska pomoc. Do francúzskej metropoly však už vzhľadom na nočné obmedzenia letieť nemohli, a tak nakoniec pristáli v západofrancúzskom Nantes. Tu bolo pasažierom oznámené, že tu budú musieť nocovať.
 
Z letu, ktorý mal pôvodne trvať len dve a pol hodiny, sa tak pomaly stávala dvadsaťštyrihodinová realita. Napätie medzi ľuďmi stúpalo, až nakoniec vyvrcholilo vzburou na letisku. "Boli ako zvieratá, správali sa barbarsky voči posádke aj pozemnému personálu," povedal jeden zo zamestnancov.
 
Divokú situáciu, ktorá pokračovala aj v lietadle, sa snažila upokojiť polícia, ale veľa toho voči rozohnenému davu nezmohla. Z letušiek si prakticky spravil rukojemníkov a vyraboval palubné vozíky. Nahnevaní ľudia kradli všetko, čo im prišlo pod ruky. Cigarety, jedlo, nápoje, parfumy a iné, píše Daily Mail.
 
Jeden cestujúci svoje správanie obhajoval takto: "Nie som žiadny zlodej ani držiteľ rukojemníkov. Len nás strašne celá tá situácia vytočila. Boli sme hladní, smädní a nikto nám nepovedal, kedy sa konečne dostaneme domov. Tak sme to kompenzovali tým, že sme vzali nejaké drinky a potraviny."
 
Nespokojní pasažieri nakoniec strávili niekoľko hodín v hoteli a do Paríža dorazili v nedeľu ráno. Rynair ich tam dopravil autobusmi.
 

Problémy na palube lietadla Ryanairu aj inde

Írske aerolinky majú na šialených pasažierov zrejme šťastie. V ten istý deň sa totiž problémy vyskytli aj počas ich letu zo španielskeho Alicante do Štokholmu. Muž vo veku okolo štyridsať rokov sa začal vyhrážať ostatným cestujúcim a keď sa ho členovia posádky snažili upokojiť, začal ohrozovať aj ich. Lietadlo preto muselo núdzovo pristáť v talianskom Bergame, čím sa let predĺžil o dve hodiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu