Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nezvratný osud pri nehode v Česku: Chcela sa ospravedlniť, zaplatila životom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mediafax - Zdenek Michora)

KOLÍNSKO - Neďaleko Pučer v českom Kolínsku dnes ráno zomrela len 24-ročná vodička. Narazila do odstaveného auta, a keď vystúpila a chcela sa ospravedlniť, zrazil ju ďalší vodič, ktorý miestom prechádzal. Povedala to hovorkyňa stredočeskej polície Štěpánka Zatloukalová. Záchranári podľa hovorkyne Terezy Vojtovej ženu pol hodiny márne oživovali. Situáciu na mieste komplikovala poľadovica.

Udalosť sa stala krátko pred 08:00 v blízkosti železničného priecestia v smere na Kořenice. Najskôr sa tam zrazili dve autá, podľa Zatloukalovej však išlo len o "pokrčené plechy". Privolaní záchranári ošetrili dve deti, ktoré chceli previezť na kontrolu do kolínskej nemocnice. Potom ale prechádzala úsekom vodička vozidla Škoda Superb, ktorá do jedného z áut narazila.

"Bolo to len ťuknutie. Pani vystúpila a šla sa ospravedlniť. Pri tom do nej narazilo ďalšie auto," opísala okolnosti nehody Zatloukalová. Žena utrpela smrteľné mnohopočetné zranenia a nejavila známky života.

Podľa Vojtovej vodička narazila do osobného auta v čase, keď zdravotníci mali už deti naložené v sanitke. "Keď vystupovala z auta, zrazil ju ďalší prichádzajúci automobil. Náraz odhodil aj našu sanitku na signalizačné značenie pri vlakovom prejazde," uviedla hovorkyňa.

Dispečing na miesto vyslal ďalšie sanitné vozidlo a lekára v osobitnom aute. Záchranári, ktorí boli na mieste a nehodu videli, bežali zrazenej žene okamžite pomôcť. Nikto iný podľa Vojtovej pri nehode nebol zranený. Deti boli potom preložené do druhej sanitky a prevezené do kolínskej nemocnice na vyšetrenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu