Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Poľsko v šoku: Chlapec (13) a dievča (12) čakajú spolu dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia)

VARŠAVA - Takúto budúcnosť si asi nepredstavovali, ale nejako sa so vzniknutou situáciou budú musieť vyrovnať. V poľských Starachowiciach a okolí sa nehovorí o ničom inom, iba o mladej dvojici, ktorá spolu čaká dieťa. Keď sa narodí, stane sa z nich najmladší rodičovský pár v krajine.

Žiačka základnej školy a jej o rok starší spolužiak sa behom minuloročných letných prázdnin do seba tak zahľadeli, že dali rozum bokom a prišlo k nešťastnej náhode. Ania a Piotrek, ako ich poľské médiá pomenovali, hoci to nie sú ich skutočné mená, si teraz musia zvykať na to, že privedú na svet dieťa.

Chlapec svoju budúcu rolu údajne svojej rodine oznámil na Štedrý deň, ale po Starachowiciach sa fámy o tehotenstve šírili už asi mesiac. Preto sa ich rozhodla preveriť aj polícia. Vzhľadom na nízky vek nastávajúcich rodičov sa obrátia aj na mestskú prokuratúru a zasadne rodinný súd. Nepredpokladá sa však, že by pár vyviazol s nejakým trestom. Obaja tvrdia, že sa stále milujú.

Hoci tehotenstvo Anie údajne prebieha bez komplikácií, pre pokročilé štádium už nechodí do školy, ale má individuálny plán. Riaditeľ školy Jan Kuciapski informoval aj o tom, že dievčina a jej rodičia sú v neustálej starostlivosti psychológa a kvôli bezpečnosti jeho žiakov nabáda k zdržanlivosti pri podávaní správ o tom, čo sa u nich deje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu