Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Výpovede detičiek, z ktorých mrazí: Mama (30) nás takto znásilňovala pred očami ľudí!

Natalie Lynn Webbová
Natalie Lynn Webbová (Zdroj: polícia)

OKLAHOMA - Mladá matka z Oklahomy čelí vážnemu obvineniu zo sexuálneho zneužitia svojich troch detí za prítomnosti iných dospelých. Natalie Lynn Webbovú (30) z Elk City zatkli, poslali do väzby a kauciu stanovili na dva milióny dolárov. Opis jej činov je hrôzostrašný a nie je vhodný pre maloletých a ľudí s citlivou povahou.

Webbová je obvinená z pohlavného zneužívania detí mladších ako 12 rokov a ich zanedbávania. Tri zo svojich štyroch detí mala podľa polície pohlavne zneucťovať od decembra 2012 do marca 2013. Všetky teraz našli útočisko u svojich starých rodičov. Predbežné vypočutie ženy je stanovené na 6. januára.

Policajná zápisnica obsahuje detailné popisy detí o ich opakovanom znásilnení, bití a žalostných životných podmienkach, ku ktorým sa orgány dostali prostredníctvom rozhovorov s nimi a ich matkou. Deväťročný chlapec vyšetrovateľom povedal, že jeho osemročný brat a trojročná sestrička boli pohlavne zneužívaní pred očami iných žien a mužov. Ďalej uviedol, že videl, ako sa jeho sestra bráni, pretože ju matka odtiahla do inej miestnosti a potom počul krik a plač.

Okrem toho priznal, že matka mala použiť pri zneužití aj cudzí predmet a ľudia jej mali platiť za to, že ju mohli sledovať. Podľa neho sa v okolí domu často povaľovali ihly. Pichanie drog malo potom za následok zmenu správania u Webbovej, ktorá však slová svojich detí poprela. Rovnako aj to, že ich mala často biť a opakovane hádzať o stenu. Trojročné dievčatko ale potvrdilo bratov rozhovor s vyšetrovateľom a dodalo, že pri veciach, ktoré s ňou robila, sa cítilo veľmi "škaredo".

Deväťročný chlapec sa ďalej vyjadril, že im matka nedávala jesť, a tak sám musel hľadať v chladničke nejaké veci a ohriať ich v mikrovlnnej rúre. Ak sa nenašlo nič na jedenie, deti zbierali na podlahe omrvinky, ktoré boli aj týždeň staré. Webbová napokon úradom priznala, že občas vymenila svoje potravinové lístky za pervitín. Podľa portálu huffingtonpost.com pri detektore lži, kde mala dokázať, že svoje deti sexuálne nezneužívala, prepadla.

Webbová už bola v minulosti súdená za ohrozenie dieťaťa a držanie drog, ako aj za neoprávnené použitie platobnej karty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu