Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca správa z nemocnice: Michael Schumacher bojuje o život, je v kóme!

Michael Schumacher Zobraziť galériu (2)
Michael Schumacher (Zdroj: dpa)

GRENOBLE - Z Francúzska dorazili zlé správy. Napriek pôvodným predpokladom je stav Michaela Schumachere po nehode pri lyžovaní mimoriadne vážny.

Ako sme vás informovali na športkách, bývalý pilot F1 v nedeľu narazil pri lyžovaní mimo vyznačenej trate hlavou do skaly. Podľa riaditeľa alpského rezortu "utrpel vážne poranenie lebky, ale nie je v kritickom stave."

Tieto slová žiaľ už neplatia. Nemecký denník Bild zverejnil informácie, podľa ktorých bojuje Michael Schumacher o život. Stav 44-ročného šampióna je podľa najnovších vyjadrení jeho manažmentu "kritický", Schumacher je v kóme.

Zdroj z lekárskeho prostredia vyhlásil, že bývalému pretekárovi diagnostikovali krvácanie do mozgu. Zranenie si vyžiadalo okamžité neurochirurgickú operáciu, do Grenoblu pricestoval aj odborník z Paríža. Údajne za Schumacherom tiež prišla jeho manželka Corinna a dve deti.

Nemocnica v Grenoble, kde
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: DailyMail)

Schumacher sa zranil v Méribel, kde vlastní horskú chatu. Krátko po 11. hodine sa lyžoval v blízkosti jednej z najťažších zjazdoviek so 14-ročným synom. Na hlave mal prilbu a po nehode bol pri vedomí a komunikoval so záchranármi, aj preto sa predpokladalo, že jeho stav nebude až taký vážny.
Teraz lekári v nemocnici v Grenobli bojujú o jeho život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu