Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Obama v príhovore: Agenti strážia dôvod jeho kandidatúry

Barack Obama s manželkou a dcérami
Barack Obama s manželkou a dcérami (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Americký prezident Barack Obama v piatok odletel so svojou rodinou na Havaj, kde strávi vianočné prázdniny. V rovnaký deň sa v americkej televízii vysielal odľahčený predvianočný rozhovor so šéfom Bieleho domu, v ktorom Obama okrem iného žartoval o tom, že využíva prezidentskú ochranku k ochrane dospievajúcich dcér pred nevhodnými nápadníkmi.

To, aby ich mal pod dohľadom agentov, bol vraj aj hlavný dôvod, prečo sa usiloval o znovuzvolenie do úradu. Obama je presvedčený, že jeho dcéry Malia (15) a Sasha (12) sú veľmi rozumné a dokážu sa dobre rozhodnúť, napriek tomu ako otcovi mu vraj situáciu uľahčuje to, že na jeho najbližších permanentne dohliadajú agenti Tajnej služby. "Neustále mám okolo nich muža s pištoľami. Vďaka tomu som z toho (randenia dcér) menej nervózny," rozosmial prezident moderátora Stevea Harveyho.

"To bol taky hlavný dôvod, prečo som znovu kandidoval," pokračoval v žartovnom duchu Obama a poznamenal: "Viete, budem ich mať takto pod dohľadom väčšinu ich strednej školy." Už vážne potom dodal, že dúfa, že jeho vzťah s manželkou Michelle je pre ich dcéry dobrým príkladom.

Najväčšie obavy má vraj z toho, ako zabezpečiť, aby Malia a Sasha mohli mať normálny život a vzťahy. Dcéry vraj uistil, že kým im mladí muži budú preukazovať rešpekt a budú k nim milí, nebude ich kontrolovať každú sekundu. "Myslím, že pozvať na rande dcéru prezidenta už samo o sebe dosť naháňa strach aj bez toho, aby som k tomu faktoru strachu ešte prispieval ja," vyhlásil otec Obama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu