Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dráma v Londýne: V divadle sa počas predstavenia zrútila strecha, 80 zranených!

Z miesta nešťastia odvážajú ťažko zraneného Zobraziť galériu (9)
Z miesta nešťastia odvážajú ťažko zraneného (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Vyše 80 ľudí utrpelo dnes zranenia pri zrútení časti stropu v londýnskom divadle Apollo, informovala spravodajská stanica BBC. Najmenej sedem ľudí previezli do nemocnice s ťažkými zraneniami.

V divadle sa počas predstavenia nachádzalo približne 700 osôb. Podľa očitých svedkov začala počas predstavenia praskať strecha budovy a následne sa zrútika. "Bol to chaos. Veľa zakrvavených ľudí v panike utekalo von," opísal situáciu jednen z nich. BBC informuje, že záchranári odviezli zatiaľ 6 vážne zranených. Budova divadla bola postavená v roku 1901.

Dráma v Londýne: V
Zobraziť galériu (9)

Skynews informuje, že zranených bolo minumálne 65 ľudí. Podľa hasičov už oslobodili všetky osoby, ktoré boli uväznené pod troskami. Prvotné informácie o obetiach sa zatiaľ nepotvrdili.

 

Niektoré správy tvrdia, že sa počas predstavenia zrútila časť stropu, alebo balkóna. K nešťastiu došlo okolo 20.15 h miestneho času. Podľa svedkov bolo divadlo v čase predstavenia plné ľudí. Niektorí počuli praskanie pred zrútením časti divadla. Podľa spravodajskej stanice BBC dorazili policajné a hasičské jednotky na scénu v priebehu niekoľkých minút. Svedkovia uviedli, že videli vychádzať z divadla ľudí pokrytých prachom a sutinami, niektorí krvácali a plakali. Divadlo sa nachádza na ulici Shaftesbury v oblasti West End v centre Londýna.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu