Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poľský autobus takmer spôsobil katastrofu: Zišiel z cesty a narazil do domu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

VARŠAVA - Sedem ľudí utrpelo dnes v Poľsku zranenia po tom, čo autobus narazil do obytného domu. K nešťastiu, pred ktorým vozidlo z neznámych príčin zišlo z cestnej komunikácie, došlo v obci Sianow v Západopomoranskom vojvodstve na severozápade krajiny. Informácie priniesla spravodajská televízia TVN24.

Objekt je po náraze autobusu, smerujúceho z Bialystoku do Koszalina, poškodený a v súčasnosti sa pracuje na jeho zabezpečení. Dom už krátko po nehode odpojili od distribučnej siete elektrickej energie i plynu. Trojicu zranených obyvateľov, manželov s dieťaťom, previezli do nemocnice. Pre ďalších päť evakuovaných ľudí z objektu bolo v krátkom čase pripravené núdzové ubytovanie, všetci dúfajú, že sa však čoskoro budú môcť vrátiť do svojho príbytku.

Ďalšími dvoma zranenými sú vodiči autobusu a ostávajúcimi dvoma tretina z celkove iba šiestich pasažierov, ktorí sedeli v čase nárazu v autobuse. Nikto zo zranených, ktorí sú pri vedomí, nie je v ohrození života. Príčinu nehody, po ktorej polícia dočasne uzavrela cestu č.6 a dopravu odkláňa, objasní vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu