Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Úchyl chcel znásilniť živú ovcu z betlehemu: Zničil Vianoce celému mestu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

ZNOJMO - Pokazil radosť deťom i dospelým. Obyvatelia Znojma prišli o živý betlehem, ktorý im pravidelne každý rok v centre mesta vytváral vianočnú náladu. O jeho zrušenie sa postaral zvrhlý mladík, ktorý sa uprostred noci prikradol k ovciam za ohradou a jednu z nich sa pokúsil znásilniť. Všetko zachytili kamery mestskej polície.

Zo živého betlehemu na Masarykovom námestí sa tešili najmä tí najmenší, no jedna z oviec za drevenou ohradou padla do oka aj mladíkovi, ktorý sa v stredu v noci k stádu prikradol a plánoval si na na nej ukojiť svoje zvrhlé chúťky. "Dnes v noci vliezol do ohrady mladík, ktorý chcel s jednou z oviec vykonať pohlavný styk. Incident zachytili kamery mestskej polície a strážnici muža chytili," uviedla pre denník iDnes hovorkyňa znojemskej radnice Zuzana Pastrňáková.

Kvôli mladíkovmu zvrhlému úletu tak vianočná atrakcia v centre mesta predčasne končí. "Majitelia oviec nechcú zvieratá v ohrade naďalej nechávať. Ohradu ešte dnes demontujú a odvezú pracovníci Mestskej zelene," dodala v stredu Pastrňáková.

Obyvateľom a najmä deťom pritom robila radosť pravidelne na Vianoce aj Veľkú noc už niekoľko rokov. Či budú majitelia oviec ešte niekedy ochotní nechať svoje ovce napospas mestu, je otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu