Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tragický príbeh lásky: Nevesta (31) prišla na svadobnej ceste o ženícha aj o nohu!

Z auta ostal po nehode len vrak Zobraziť galériu (3)
Z auta ostal po nehode len vrak (Zdroj: wmbb.com)

PANAMA CITY - Sylvester Storey čakal dva roky, kým s ním konečne žena, ktorá sa mu nesmierne páčila, šla na rande. Odvtedy tvorili nerozlučný pár a svoju lásku spečatili koncom októbra aj oficiálne. Krátko po tom odcestovali na svadobnú cestu, ktorá mala byť ich splneným snom. Bohužiaľ sa skončila obrovskou tragédiou.

Tasha Bradfordová a Sylvester prežívali lásku ako vystrihnutú z nejakého románu. Mladá žena spočiatku sympatického mladíka tvrdošijne odmietala, no nakoniec predsa len prijala ponuku na rande. Skvele si rozumeli a ich láske už nič nestálo v ceste. Po dva a pol roku chodenia prišiel deň "D", keď si dvojica povedala áno. Tešila sa na spoločný život, ktorý mala pred sebou.

Tragický príbeh lásky: Nevesta
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wmbb.com)

28. októbra sa Tasha s manželom vybrali do hôr v Tennessee, kde mali stráviť medové týždne. Na medzištátnej diaľnici v štáte Georgia však ich SUV dostalo šmyk a prevrátilo sa. Sylvester bol na mieste mŕtvy, jeho žena utrpela niekoľkonásobnú zlomeninu pravej nohy a vážne vnútorné zranenia.

Tragický príbeh lásky: Nevesta
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wmbb.com)

Tashu letecky previezli v kritickom stave do nemocnice v Atlante, kde jej končatinu už nedokázali zachrániť a museli ju amputovať. Lekári jej taktiež odstránili časť poškodeného čreva. Momentálne sa zotavuje už na rodnej Floride.

V rozhovore pre televíziu CNN tridsaťjedenročná vdova priznala, že niekoľko dní po nehode mala zvláštny sen, v ktorom sa Sylvester objavil na mieste, kde sa stala havária. "Povedal mi: "Nemôžem tu zostať, tak ti chcem dať aspoň zbohom. Milujem ťa"." Napriek nepredstaviteľnému smútku sa snaží neppodať sa ťažkému osudu a verí, že jej manžel je na dobrom mieste a Boh sa o neho postará.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu