Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po prílete do Moskvy okradli ďalšieho muža o 2,7 milióna dolárov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MOSKVA - Ozbrojenci v prestrojení za policajtov okradli dnes na moskovskom letisku Šeremeťjevo o 2,7 milióna dolárov muža, ktorý práve priletel z Istanbulu.

Polícia podľa agentúry AP uviedla, že muža mali na letisku čakať osobní strážcovia a odviezť ho. Falošní policajti však najprv odzbrojili príslušníkov súkromnej bezpečnostnej služby, ktorým po predložení fiktívnej policajnej legitimácie nasadili putá a potom pasažierovi čakajúcemu pred príletovým terminálom ukradli tašku s hotovosťou.

K prípadu, ktorý je už druhý podobný za ostatné dva týždne, polícia nezverejnila žiadne ďalšie podrobnosti, ani to, či okradnutý bol občan Ruskej federácie alebo cudzinec.

Po prestrelke na letisku Šermeťjevo hospitalizovali 13. novembra v nemocnici so zraneniami muža, ktorý krátko pred incidentom priletel do Ruska z Kirgizska. Stal sa obeťou dobre plánovanej lúpeže, pri ktorej mu ukradli tašku s 1,6 miliónom dolárov.

Pri podobnom incidente na inom moskovskom letisku Vnukovo v roku 2009 štvorica ozbrojených mužov ukradla kufor s miliónom dolárov mužovi, ktorý práve priletel z Dagestanu. Útočníkom sa podarilo aj s lupom utiecť.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu