Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Otrasné VIDEO z nemocnice v Prahe: Z pacienta spravili totálnu handru!

(Zdroj: video)

PRAHA - Na internete sa predvčerom objavilo video z lekárskeho prostredia, v ktorom by sa mal personál pražskej nemocnice za svoj výkon pred skrytou kamerou poriadne hanbiť. Pacienta sa totiž hodlajú otvoriť aj napriek tomu, že ani len netušia, kde je problém a celý ich výstup pôsobí neuveriteľne arogantným dojmom. Či je však video pravé, alebo ide o podvod, sa zatiaľ nevie.

"Pražská klinika, predoperačné vyšetrenie. Totálne zdesenie zo zdravotnej starostlivosti a personálu. Podám sťažnosť u LK a následne, ak sa ozve viac ľudí, zverejním meno doktora aj nemocnice a budem vyžadovať nápravu. Takéto hovädo nemá v špitáli, čo robiť. Dúfam, že božie mlyny melú aj pre takýchto mäsiarov," napísal pod videom užívateľ menom Alek Brody s tým, že realita, ak ide o lekársku starostlivosť, nie je vôbec ružová.

Čo sa teda vlastne udialo? Pacient sa mobilným telefónom pokúsil natočiť svoje predoperačné vyšetrenie a personál v zložení lekára, sestričky a medika sa ukázal byť veľmi neprofesionálnym. Napriek tomu, že jeho diagnóza nebola vôbec presná, sa rozhodli, že ho budú operovať a potom sa uvidí, čo mu vlastne je. Podľa popisu na zázname pacient ďalej tvrdí, že z doktora bol cítiť alkohol, ale najmä arogancia, kedy si vôbec nedal vysvetliť mužove argumenty. Vidina dostať sa len tak na operačný stôl by totiž rozhodila každého, obzvlášť, ak by s ním komunikovali takýmto spôsobom.

Pravosť videa však zatiaľ overená nie je, a tak môže ísť ešte stále aj o podvod. Aspoň v úvodnej časti záznamu to tak vyzerá, keďže sestrička má veľmi strojený hlas. Portál extra.cz sa ďalej pýta aj to, ako je možné, že sa takýto záznam dostal na verejnosť. Lekárovi totiž hrozí za neprofesionálny prístup odobratie licencie, a tak by sa asi veľmi snažil, aby video neuniklo. Na jeho konci je totiž jasné, že sestrička zistila, že boli natáčaní. Každopádne, ak by išlo o realitu, mali by sa kompetentní nad sebou poriadne zamyslieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu