Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bábätko takmer upálili zaživa: "Mŕtve" ožilo iba pár minút pred kremáciou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: healthtap.com)

PEKING - Čínskeho chlapčeka, ktorého prehlásili za mŕtveho, sa podarilo zachrániť v poslednej sekunde pred tým, ako mal byť spopolnený. V pohrebnom ústave sa totiž rozplakal, a tak bolo každému jasné, že niekde sa stala obrovská chyba.

Rodičia kriticky chorého chorého bábätka, ktorého nemalo ešte ani mesiac, súhlasili s ukončením liečby v detskej nemocnici vo východnej Číne. Pred tým, ako ho poslali do pohrebného ústavu, bol vydaný úmrtný list. Ako dlho v ňom dieťatko ležalo, kým zamestnanci spozorovali, že plače, nie je známe.

Pred kremáciou však zistili, že malý chlapček rozhodne nie je mŕtvy, a tak ho okamžite poslali späť do nemocnice. Tam mu dali transfúziu a snažili sa ho ďalej udržať pri živote. Či však má ešte nádej, je otázne. Dieťatko sa totiž narodilo s vrodenou malformáciou dýchacieho systému.

Pokým v nemocnici prebieha vyšetrovanie, postavili ošetrujúceho lekára mimo službu a ďalšieho prepustili. Internetoví užívatelia sú z činu zdravotníkov aj rodičov zhrození. Nevedia pochopiť, ako mohli svoje dieťatko opustiť. Lekári sú podľa nich nezodpovední a ich prístup k ľudskému životu svedčí o absolútnej ľahostajnosti. Informoval portál news.com.au.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu