Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Americkí policajti vyšetrujú zvláštny incident: Muž vypadol z lietadla!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Wikipedia)

WASHINGTON - Zvláštny letecký incident vyšetrujú v týchto dňoch americkí policajti. Už vo štvrtok pilot malého súkromného lietadla riadiacej veži v Miami hlásil, že muž, ktorého viezol, z lietadla vypadol. Ihneď sa rozbehlo pátranie na pevnine i na mori a v sobotu bolo konečne telo obete nájdené, uviedla agentúra AP. Muž vraj z lietadla spadol sám, cudzie zavinenie sa zatiaľ nepreukázalo.

"Aj keď predpokladáme, že nájdené telo patrí Gerardovi Nalesovi, vyšetrovatelia ešte čakajú na oficiálnu identifikáciu od súdneho lekára," uviedol detektív Alvaro Zabaleta.
   

Pilot stroja typu Piper PA - 46 vyslal volanie o pomoc vo štvrtok popoludní. Dispečerovi oznámil, že cestujúci otvoril dvere lietadla a vypadol z neho. Lietadlo len chvíľu predtým vzlietlo z letiska Tamiami južne od Miami. "Mám otvorené dvere a pasažiera, ktorý vypadol. Som šesť míľ od Tamiami," uviedol vtedy pilot. "Hovoríte, že cestujúci vypadol z vášho lietadla?" pýtali sa ho z riadiacej veže. "Presne tak, pane. Otvoril zadné dvere a jednoducho vypadol z lietadla," odpovedal pilot .
   
Lietadlo letel vo výške 600 metrov, na jeho palube boli len dvaja ľudia. Vyšetrovatelia zatiaľ nemajú žiadne dôkazy, že by bol pilot za nehodu zodpovedný .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu