Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Záhadná smrť muža (†37): Zomrel po otvorení Pandorinej skrinky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: hoponhope.com)

CUMBRIA - Jason Airey z anglického Carlisle zomrel za záhadných okolností po otvorení nádoby, ktorá mala na sebe veľkými červenými písmenami uvedené "Pandorina skrinka". V jej vnútri bol nájdený balíček so syntetickou marihuanou, testy však nepreukázali, že by muž užil drogy.

Airey skolaboval a srdce mu prestalo biť, zomrel o dva dni v nemocnici. Podľa jeho otca v osudný deň vyzeral úplne normálne a vrátil sa práve z mesta, kde bol na nákupy. Rodičom povedal, že sa ide prezliecť do svojej izby na poschodí a o chvíľu sa vráti. Keď tam však bol pridlho, jeho matka začala mať obavy a išla sa pozrieť hore, či sa mu niečo nestalo. "Nemohla ho prebudiť," uviedol Airey senior.

Urýchlene preto privolali záchranku a začali s oživovaním. Po príchode zdravotníkov trvala záchrana jeho života ešte ďalšiu hodinu, kým ho mohli previezť do nemocnice. "Netušíme, čo spôsobilo zastavenie srdca," dodal otec, ktorý vo vnútri škatule našiel iba balíček s marihuanou. Testy preukázali, že bola syntetická.

Balíček vyzeral byť nepoužitý a podľa otca nebral jeho syn žiadne drogy od zlej skúsenosti s extázou pred 13 rokmi. Koroner Robert Chapman sa vyjadril, že podľa všetkého išlo o prirodzenú smrť. "Zastavenie srdca spôsobilo mozgovú smrť a multifunkčné zlyhanie orgánov. Čo však spôsobilo infarkt, netušíme," uviedol pre dailymail.co.uk.

Podľa gréckej mytológie daroval Zeus skrinku Pandore s varovaním, že ju nemá otvoriť. Jej zvedavosť však bola priveľká a na svet sa tak z nej dostali všetko zlo a utrpenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu