Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brit (†55) vypil metamfetamín za 40 tisíc: Mám problém, umieram!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: stategazette.com)

CAMBRIDGE - Päťdesiatpäťročný muž z anglického grófstva Cambridgeshire zomrel po tom, ako omylom vypil tekutý metamfetamín z fľaše, v ktorej mal byť ovocný džús. Jeho družka sa vzápätí už len s hrôzou prizerala, ako umiera v krutých bolestiach.

Romanovi Diasovi sa urobilo zle hneď po tom, ako vypil pol pohára niečoho, o čom si myslel, že je ovocná šťava. Svojej partnerke Debre sa posťažoval, že to chutilo otrasne, a že ho z toho páli hrdlo. "Toto bude problém. Zomieram, som mŕtvy," boli jeho posledné slová.

Následná analýza preukázala, že v skutočnosti nešlo o žiaden džús, ale o kvapalný metamfetamín v hodnote 34 tisíc libier (40 tisíc eur). Droga bola súčasťou balíka, ktorý dostala Diasova dcéra Katee žijúca v Londýne. Zásielka bola však očividne určená niekomu inému; uvedená adresa bola síce správna, ale meno príjemcu už nie. Katee čakala niekoľko mesiacov, či si po ňu niekto príde. Neprišiel, a tak ju otvorila. Našla v nej fľašu, ktorú neskôr dala otcovi.

"Domnievame sa, že balík mal skončiť v rukách dílera. Došlo však k sérii nepredvídateľných udalostí, v dôsledku ktorých prišiel jeden človek o život," uviedol inšpektor Ian Simmons s tým, že polícia prípad uzavrela ako nešťastnú náhodu. Informoval portál metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu