Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúci čin matky: Na letisku v Istanbule chcela predať svoje bábätko!

Matka chcela predať svoje dieťatko
Matka chcela predať svoje dieťatko (Zdroj: Foto: youtube)

ISTANBUL – Zrejme zúfalá matka sa pokúsila o otrasný a neuveriteľný čin. Svoje štvormesačné dieťatko chcela predať za 500 dolárov na letiskových toaletách v Istanbule. Kupujúcim bol pár z Nemecka. Všetko zachytili kamery.

Obchod s bábätkom sa mal uskutočniť na letiskových toaletách. Kamery na letisku zachytili matku, ktorá sa snažila predať svoje štvormesačné dieťatko. Kupujúca Nemka si ho mala vyzdvihnúť na toalete.

Šokujúci prípad sa stal na istanbulskom letisku Sabiha Gökçen. Dinara A. (22) sa rozhodla svoje novorodeniatko predať nemeckému páru za 500 dolárov. Turecká matka zaniesla dieťa v taške na dámske toalety a tam si ho vyzdvihla kupujúca. Nemka však s bábätkom nemohla prejsť cez pasovú kontrolu, a tak ho vrátila na toaletu. Vzápätí zavolala letiskových pracovníkov a tvrdila im, že na dámskych záchodoch našla opustené dieťa.

Ako informoval denník Daily Mail, bezpečnostné kamery zachytili celú výmenu, a preto Nemke príbeh o opustenom dieťati pracovníci neuverili. Bábätko vrátili matke.   

Obe ženy obvinili a celý prípad prešetruje polícia. Nemka najnovšie tvrdí, že si dieťa neplánovala kúpiť. Chcela len pomôcť tureckej matke, ktorá bola v núdzi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu