Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO násilníka bez zábran: Na jazdu výťahom jeho obeť nikdy nezabudne!

Polícia po násilníkovi pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia po násilníkovi pátra (Zdroj: Policejní denník)

PRAHA - Nočná mora každej ženy. Dievčina z českého Černého mosta do výťahu určite tak skoro nevstúpi. Z hrozného zážitku, ktorý v ňom v utorok zažila sa totiž trasie až dodnes. Stala sa obeťou neznámeho násilníka unikajúceho pred pražskou políciou.

Mladá žena sa v utorok krátko pred polnocou vracala domov do bytu v Černom Moste. Keď odomykala dvere, všimla si, že ju niekto prenasleduje. Ako náhle vošla do vchodu, neznámy muž prekĺzol otvorenými dverami a spolu s dievčinou potom čakal na výťah. Po nastúpení stlačil tlačidlo na najvyššie poschodie a začal sa približovať k vystrašenej žene.

Zozadu k nej pristúpil a dotýkal sa jej na intímnych miestach, pričom jej zakrýval ústa, aby nemohla kričať. Keď výťah dorazil na siedme poschodie, dievčine sa podarilo z rúk násilníka vymaniť a začala kričať o pomoc, čo ho vystrašilo a dal sa na útek. Mladá žena utekala do bytu a všetko vyrozprávala priateľovi. Ten ani chvíľu nezaváhal a bosý sa rozbehol za zvrhlíkom.

Prenasledoval ho po meste, no na stanici metra ho stratil z dohľadu. Násilníka však zachytila bezpečnostná kamera na stanici Palmovka ako eskalátorom vychádza na ulicu Na Žertvách. Česká polícia zábery z kamery zverejnila a žiada o pomoc v pátraní po zvrhlíkovi aj verejnosť.

FOTO násilníka bez zábran:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Policejní denník)

Podľa mužov zákona bol útočník počas prepadu veľmi suverénny a nie je preto vylúčené, že útočil aj v minulosti. Muži zákona preto žiadajú aj ženy, ktoré sa mohli stať obeťou tohto násilníka, aby ich kontaktovali. Za pokus o znásilnenie mu hrozí až 5-ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu