Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hyena v ľudskom tele: Psov vyhodila zo 6. poschodia, vraj ich chcela vyvenčiť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: sita, int)

KLADNO - Absolútne neľudské. Policajti z českého Kladna riešia prípad, z ktorého sa vám zdvihne žalúdok. Vo štvrtok doobeda tam postaršia pani vyhodila zo 6. poschodia svojich dvoch domácich miláčikov po tom, čo vnukovi oznámila, že ich ide vyvenčiť.

Policajti po príchode na miesto našli pred poschodovým domom nehybne ležať dvoch psíkov, ktorí len sťažka vydychovali. Prípad začali okamžite prešetrovať a spustili pátranie po bezcitnom vinníkovi. Tým bola podľa svedkov staršia žena, ktorá všetko sledovala z okna paneláku.

Vnukovi vraj oznámila, že štvornohých miláčikov ide vziať na prechádzku, no namiesto toho oboch vyhodila z okna na šiestom poschodí. Z toho istého okna potom pozorovala policajtov, ako vyšetrujú tento otrasný čin. Pozornosti mužov zákona však neušla a po výpovedi vnuka ju odviedli do rúk lekárov, informoval portál tn.cz.

Tyran Ján z Ružomberka

Podobný prípad sa v apríli tohto roka odohral aj na Slovensku. Ján (55) z Ružomberka tiež vyhodil svojho psíka z okna. Pri páde z tretieho poschodia si dolámal obe predné labky. Ružomberčana už obvinili z týrania zvierat, za čo mu hrozí až 5 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu