Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Nebojácni kamaráti (19, †18, †19) sa smiali smrti do očí: Zrátala im to pri nehode!

Kamaráti Roman (†19), Emil (†18) a Zdeněk (19) Zobraziť galériu (4)
Kamaráti Roman (†19), Emil (†18) a Zdeněk (19) (Zdroj: FB)

TEPLICE - Emil (†18) a Roman (†19) boli v českých Tepliciach známi tým, že radi hazardovali so životmi a smrti sa vysmievali priamo do očí. Rýchla jazda bez ohľadu na bezpečnosť, bujaré party a kontakty s futbalovými chuligánmi. Podľa ich známych bolo len otázkou času, kedy sa im bezhlavé riskovanie vypomstí. A tak aj bolo. Počas víkendu zahynuli pri hrozivej nehode. Ich kamarát Zdeněk (19), ktorý s nimi sedel v aute, v nemocnici bojuje o život.

Traja kamaráti havarovali v noci na pondelok na diaľnici neďaleko mesta Dubí v Tepliciach. Šofér dostal šmyk a VW Golf vrazil do stĺpu verejného osvetlenia, okolo ktorého sa vraj doslova "obmotal". Z auta ostali len trosky a Emil s Romanom v nich zahynuli. Zdeňka sa hasičom podarilo zo smrtiaceho vraku vyslobodiť, no je naďalej v kritickom stave a v nemocnici bojuje o život.

Zdeněk je po nehode v kritickom stave.
Zobraziť galériu (4)
Zdeněk je po nehode v kritickom stave.  (Zdroj: FB)

Kamarát nebohých mladíkov, Lukáš, sa pre Tv Nova rozrozprával o tom, ako chlapci každý deň bezhlavo riskovali životy. Podľa neho aj v osudnú noc na diaľnici stvárali hlúposti a nie je vylúčené ani to, že si predtým vypili. Server e-teplicko.cz zas priniesol informáciu o tom, že sa pred tragickou zrážkou naháňali s iným autom, ktoré od nehody ušlo.

Nech už to bolo akokoľvek, podľa Lukáša bolo takmer isté, že skôr či neskôr k podobnému nešťastiu dôjde. Chlapci boli totiž známi tým, že radi stúpali na plyn. "Je to hrozné, nemôžem sa z toho od rána spamätať. Milovali rýchlu jazdu, bolo otázkou času, kedy sa niečo také stane," myslí si.

Nebojácni kamaráti (19, †18,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

"Gangstri" so zbraňami a silnými autami

Všetci traja kamaráti sa netajili tým, že milujú adrenalínovú a rýchlu jazdu. Na sociálnej sieti vystupovali ako "tvrďasi" a okrem iného sa fotili aj so zbraňou v ruke. Roman sa tiež prezentoval ako nebojácny futbalový chuligán a s kamarátmi sa vysmieval smrti, ktorá ich však nakoniec dobehla.

Emil (†18) a Zdeněk (19) sa na Facebooku so zbraňou v ruke vysmievajú smrti.
Zobraziť galériu (4)
Emil (†18) a Zdeněk (19) sa na Facebooku so zbraňou v ruke vysmievajú smrti.  (Zdroj: FB)

Emilova priateľka Patrícia sa po tragickej správe o jeho smrti zrútila a je na tom psychicky veľmi zle. Rodičia sa obávajú, že by si mohla siahnuť na život. Jediný preživší z tragickej autonehody, Zdeněk, naďalej bojuje o život a pokiaľ prežije, traumu z osudnej havárie si so sebou ponesie celý život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu