Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vražda v priamom prenose: Muž (44) zastrelil mladého zločinca (†17)

Gustava zabil tromi výstrelmi Zobraziť galériu (2)
Gustava zabil tromi výstrelmi (Zdroj: Foto: LiveLeak; Video: LiveLeak)

BRAZÍLIA - Mladý zločinec, len 17-ročný Brazílčan, ktorý bol hrozbou pre spoločnosť a hľadali ho policajti, zaplatil za svoje nerozvážne skutky najvyššou daňou. Troma ranami ho zastrelil 44-ročný João de Castro Machado, kvôli tomu, že ohrozoval jeho rodinu.

João de Castro Machado (44) sa prihlásil na políciu a priznal sa k spáchaniu otrasného trestného činu. Vyhlásil, že chcel pred mladíkom ochrániť svoju rodinu, ktorú obeť ohrozovala. Mladý Gustavo Henrique Pereira unikol ešte minulý týždeň počas prestrelky s políciou a prenikol do domu spolu s ďalším komplicom. Na polícii to vtedy Machado neohlásil. O pár dní na to, bol so sestrou v pekárni a nič netušiacu obeť neľútostne zastrelil troma ranami. Po prvom výstrele Gustavo spadol na zem, no vrah mu ešte zasadil dve rany istoty.

 

Video nie je vhodné pre maloletých a ľudí s citlivou povahou

Mladý Gustavo bol obvinený z viacerých trestných činov ako je krádež, nezákonné držanie zbrane, a dokonca aj vražda. V septembri minulého roka, mladý muž priznal svoju účasť na barbarskom zločine, pri ktorom zavraždili lekára Icarusa Ferginandoa. Nikdy ho neumiestnili do žiadneho zariadenia pre deti a mladistvých.

Gustava zabil tromi výstrelmi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: LiveLeak; Video: LiveLeak)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu