Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Študentka (21) celú noc pila vodku: Zvracala tak silno, že si natrhla priedušnicu!

Megan strávila týždeň v nemocnici
Megan strávila týždeň v nemocnici (Zdroj: rossparry.co.uk)

BARLBY - Britská študentka vypila behom jednej noci tak veľa vodky, že jej zákonite prišlo strašne zle a ona niekoľkokrát zvracala. V dôsledku toho sa jej pretrhla priedušnica a na týždeň ju museli hospitalizovať v nemocnici. Teraz sa dušuje, že do seba nedá už ani kvapku alkoholu.

Megan Thomasonová sa nedávno vybrala s kamarátkami na záťah do mesta. V jednom podniku bola akcia na šoty vodky, tak ju využila a kupovala si rovno trojité, píše portál metro.co.uk.

Prišlo to, čo sa dalo očakávať. Dvadsaťjedenročnej študentke na Univerzite v Hulle sa urobilo nevoľno a nasledujúcich 24 hodín strávila s hlavou sklonenou nad záchodovou misou. Neskôr ju priateľ, u ktorého sa vtedy zdržiavala, previezol do nemocnice. Tam lekári zistili, že Megan v tele chýba enzým, ktorý odbúrava alkohol, a že si ešte navyše vplyvom silného zvracania natrhla priedušnicu. Nechýbalo veľa a udusila by sa.

"Bol to najhorší zážitok môjho života. Väčšina ľudí má po tom, ako sa opije, len opicu, ale ja som skoro umrela," povedala ešte stále vydesená dievčina, ktorá sa zaprisahala, že alkoholu sa už nikdy nedotkne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu