Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Škandalózne VIDEO: Chorvátsky hoteliér vyfackal turistky z Česka!

Bitka v Chorvátsku
Bitka v Chorvátsku (Zdroj: dnevnik, )

CHORVÁTSKO – Dve Češky budú na svoju tohtoročnú dovolenku v Chorvátsku istotne dlho spomínať. Vyslúžili si totiž od agresívneho manažéra hotela fackovaciu nádielku. Vyhrážal sa aj ich deťom. Dôvodom malo byť rušenie nočného pokoja.

Jedna z dcér mala v rukách práve počas incidentu mobilný telefón, tak sa jej všetko podarilo natočiť. Agresívny hoteliér by asi sám potreboval prefackať, pretože dvihnúť ruku na ženy a ešte k tomu v prítomností detí, nemá s chlapskou galantnosťou nič spoločné. Video zachytilo ako lietajú  facky hlava-nehlava. Chorvát, ktorý Češky napadol, sa mal pobiť aj s privolanými policajtmi.

Ako informoval portál TN. cz, ženy tvrdia, že policajti povedali hoteliérovi, aby k nim do izby nechodil. On však býval nad ženami, tie preto z obáv celú noc nespali. Mali strach, aby nakoniec naozaj neprišiel, pretože ako sa vyjadrila jedna zo žien: "Nikto nevie, čo takému človeku chodí po rozume.“

Bitka v Chorvátsku2

Kde je pravda?

Majiteľ hotela trval na tom, aby bol po jedenástej večer kľud. Ženy tvrdia, že to dodržiavali. Chorvátske médiá však uvádzajú, že aj napriek opakovaným sťažnostiam a upozorneniam, robili hluk.

„Ten pán sa objavil vo dverách o pol dvanástej, nakričal na mňa a začal ma biť. Zhodil ma zo schodov a kopol ma,“ povedala Češka. Konflikt samozrejme neostal nepovšimnutý, má aj dohru. Rieši ho nie len polícia, ale aj delegátka cestovnej kancelárie, cez ktorú si Ivana a Aneta vybrali svoju týždennú dovolenku pri Jadranskom mori.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu