Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zvrhlý Karel sa ukájal na vnučke: To isté som robil s tvojou mamou, utešoval ju!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

HRADEC KRÁLOVÉ - Sedem rokov natvrdo. Presne toľko si v base odpyká Karel K. z Hradce Králové za to, že niekoľko rokov sexuálne zneužíval svoju malú vnučku. Dievčatko malo v tom čase iba 5 až 8 rokov, a keď dedovi povedalo, že sa jej to nepáči, utešoval ju slovami "to isté som robil s tvojou matkou, keď začala chodiť do školy".

Karel sa na súde ku všetkému priznal a zvrhlosti páchané na vnučke oľutoval. Sudca s ním však napriek tomu nemal zľutovania a naparil mu 7 rokov natvrdo. Podľa spisu dievčatko, s ktorým býval v jednej domácnosti, zneužíval dlhé tri roky. Školáčka dodnes trpí nespavosťou, desivými predstavami a má problémy v škole, informuje český denník Novinky.

Všetko to začalo v roku 2007, keď mala Karlova vnučka iba 5 rokov. Zaviedol ju na povalu domu, alebo do obývačky, kde ju obchytkával a nútil k orálnemu sexu. "Požadoval, aby rukou stimulovala jeho pohlavný úd, vykonávala feláciu jeho údu a tiež jej zasúval prsty do pošvy," čitala z obžaloby štátna zástupkyňa Lucie Žabková.

Dievčatko sa síce snažilo brániť, no proti silnému dôchodcovi, ktorého jej odpor neodradil, nemalo šancu. Karel sa pred súdom kajal a s odstupom času uznáva, že spravil obrovskú chybu. Tvrdí však, že jeho zvrhlé chúťky boli silnejšie a nemohol si pomôcť. Vždy, keď vnučku zneužíval, bol navyše pod vplyvom alkoholu.

Aby dievčatko upokojil, zvykol mu hovoriť, že to, čo robia, nie je nič zlé a že to isté robil s jej maminkou, keď začala chodiť do školy. K zneužívaniu dcéry sa po rokoch priznal aj na súde. "Viem, že mám problém, ale hanbil som sa to riešiť s odborníkom," vysvetľoval. Teraz už však nemal na výber a s liečením, ktoré mu bolo nariadené súdom, súhlasil.

Na pojednávaní vypovedalo aj samotné dievčatko, ktoré po smrti oboch rodičov býva u tety. O tom, že dedo ju zneužíva sa bála hovoriť, pretože jej to zakázal. Z dlhoročného pekla ju dostala až sociálna pracovníčka, ktorá na čudné praktiky vládnuce v rodine upozornila políciu. Karel sa proti 7-ročnému trestu odvolal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu