Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická operácia: Linda (18) si nechala zväčšiť prsia a odvtedy je v kóme!

Linda je od operácie v kóme Zobraziť galériu (2)
Linda je od operácie v kóme (Zdroj: cbs miami)

CORAL GABLES - Tínedžerka z Floridy podstúpila nedávno operáciu na zväčšenie pŕs. Odvtedy je v kóme a lekári nevedia, či sa vôbec niekedy preberie. Jej rodičia sú zúfalí a nechápu, ako je možné, že také niečo postihlo mladé a úplne zdravé dievča.

Malo ísť o celkom bežný zákrok, ktorý každý deň na svete podstupujú desiatky žien. Linda sa vybrala na kliniku v meste Coral Gables neďaleko Miami a tešila sa, že odtiaľ odíde s väčšími ženskými prednosťami.

Augumentácia bola vykonaná v celkovej anestéze. Počas nej sa však osemnásťročnej pacientke zastavilo srdce. Odvtedy leží v nemocnici vo vegetatívnom stave, čo znamená, že jej životné funkcie sú zachované, ale mentálne obsahy a uvedomovanie si samej seba a okolia už nie.

Tragická operácia: Linda (18)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cbs miami)

"Ako je možné, že moja dcéra, ktorá bola plná života, teraz leží na posteli ako kus nejakej zeleniny. Je to strašne smutné," povedal otec Fernando televízii CBS Miami.

Tragická operácia: Linda (18)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cbs miami)

Neskôr vyšli najavo šokujúce informácie, že lekári, ktorí Perezovú operovali, neboli na to vôbec kompetentní. Hlavný chirurg Jacob Freiman nemá na plastické operácie atestáciu, nesmie ich teda vôbec vykonávať. Anesteziológ Alberto Diaz za strávil istý čas vo väzení za to, že na internete nezákonne predával lieky na bolesť. Dotyčná klinika napriek tomu akékoľvek pochybenie odmieta.

Perezovci dúfajú, že ich Linda sa jedného dňa preberie a nebude mať trvalé poškodenie mozgu. Momentálne sa starajú o jej trojročného syna.

Sú známe prípady, kedy lekári pri operáciách pochybyli. Na Vyšetrení sa dozviete najväčšie omyly lekárov, kvôli ktorým zbytočne vyhasli desiatky ľudských životov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu