Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Strašná tragédia: Manželia (†25, 26) zahynuli tri mesiace po svadbe, ona bola tehotná!

Jamie a Will tragicky zahynuli Zobraziť galériu (3)
Jamie a Will tragicky zahynuli (Zdroj: lehighvalleylive.com)

ASHEVILLE - Život sympatického manželského páru zo Severnej Karolíny preťala strašná tragédia. Will Reid a jeho manželka Jamie Soukup havarovali po ceste na letisko a obaja zahynuli. Nešťastie je o to väčšie, že mladá žena bola tehotná!

Jamie a Will boli vyštudovaní učitelia, ktorí sa len pred troma mesiacmi zosobášili a mali pred sebou celý život. Žiarili od šťastia, pretože dvadsaťpäťročná žena zistila, že čaká svojho prvého potomka.

Strašná tragédia: Manželia (†25,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: lehighvalleylive.com)

Predminulú nedeľu ráno si prenajali auto s vodičom, ktorý ich mal odviezť na letisko. V Kalifornii sa deň predtým zúčastnili svadby Willovho spolužiaka z univerzity. Domov však už bohužiaľ nedorazili. Cestou totiž štyridsaťpäťročný Rodney Koon stratil kontrolu nad vozidlom a narazil do stromu.

Strašná tragédia: Manželia (†25,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: lehighvalleylive.com)

Očití svedkovia okamžite privolali pomoc. Will bol po príchode záchranárov ešte pri vedomí a prosil ich, aby najskôr vyslobodili Jamie a zachránili ich nenarodené dieťatko. Tá však už bola mŕtva. Jej manžel podľahol ťažkým zraneniam krátko po prevoze do nemocnice. To, že jeho láska zahynula, mu lekári nepovedali. Koon utrpel viaceré zranenia, v ohrození života však nie je. Polícia voči nemu zvažuje obvinenia, uviedol portál dailymail.co.uk.

Pri obhliadke miesta činu sa v kabelke Jamie našla fotka ultrazvuku jej nenarodeného bábätka. Pozostalá rodina je zdrvená a z hroznej tragédie sa zrejme nikdy nespamätá. "Prišli sme o dve naše deti a prvé vnúča," povedal užialený Jamin otec.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu